Geleceğe Dönüş 3 (1990) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 98 Görüntülenme

Geleceğe Dönüş 3 (1990) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen
Marty ve Dr. Brown, 1955 yılında Biff'in yaptığı değişikliği düzelttikten sonra fırtınalı havada kendi zamanlarına dönmek için zaman makinesine binmeye hazırlanır. Ancak, zaman makinesine yıldırım düşer ve Marty kaybolur. Mahsur kalan Marty'ye o gün o saatte kendisine verilmek üzere doktordan bir mektup gelir.

Mektupta, Doktorun kazayla 1885 yılına gittiği ve zaman makinesinin tamir edilemeyen bir durumda olduğu, gömülü bulunduğu yeri öğrenir. Bunun üzerine, Marty 1955 yılındaki Doktorun yanına gider. 1955 teknolojisiyle, zaman makinesi tekrar kullanılabilir hale gelir ve Marty, önce doktoru kurtarmak için 1885 yılına gider, ardından kendi zamanına dönmek için plan yapar.

Ancak, planlarında gözden kaçırdıkları bir nokta vardır: 2015 yılında eklenen geri dönüşümlü reaktörle elektrik sorunu çözülmüştür, ancak vahşi batı döneminde kullanılan dizel benzin bulunmamaktadır!

Bu yapay zeka tarafından yazılmış olan özet, filmin özgün hikayesini Türkçe olarak ve paragraf kullanmadan yeniden yapılandırmaktadır. Kralfilmizle.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Back to the Future Part III

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?