Asla Pes Etme izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 84 Görüntülenme

Asla Pes Etme izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber Heard
Jeff Wadlow'un yönettiği "Asla Pes Etme", Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet ve Evan Peters'in başrollerini paylaştığı bir film. Film, gösterişli dövüş sahneleriyle dikkat çeken yüzlerce figüranın yer aldığı ve kriz yaşayan bir ailenin içsel dinamiklerine odaklanan bir hikayeyi anlatıyor. Aynı zamanda, genç bir adamın kendi geçmişiyle barışma ve uzlaşma çabasını gözler önüne seriyor.

Hikaye, usta dövüşçü akıl hocası Jean Roqua ile çaylak öğrencisi Jake arasındaki karakter odaklı ilişkiyi anlatıyor. Filmde, hızlı tempolu ve ilgi çekici MMA dövüşü sahneleri de yer alıyor. Jake'in hayatındaki dönüşüm, okulun en güzel kızı Baja ile tanışmasıyla başlıyor. Baja'nın daveti üzerine bir partiye katılan Jake, orada istemeden Ryan adındaki bir gençle kavga ediyor ve mağlup oluyor. Bu durum, çevresi tarafından küçümsenmesine neden oluyor. Arkadaşı Max, Jake'e karışık savunma sanatları sporundan bahsediyor ve Jake, bu sporun bir sanat olduğunu fark ediyor.

"Asla Pes Etme" filmi, etkileyici dövüş sahneleriyle birlikte, bir ailenin krizini ve bir genç adamın kendi geçmişiyle barışma yolculuğunu anlatan karakter odaklı bir yapım. Kralfilmizle.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Never Back Down

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?