Demir Adam izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 76 Görüntülenme

Demir Adam izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Terrence Howard
Tony Stark, Stark Industries'in kurucu yöneticisi olarak ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten bir silah sanayicisi ve mucittir. Hayatı, bir terörist grubun saldırısı sonucu konvoyunun esir alınmasıyla kabusa döner. Saldırı sırasında kalbinin yanına saplanan bir şarapnel mermisiyle hayatı tehlikeye girer. Esir olduğu terör grubu lideri Raza tarafından zorla gelişmiş silahlar üretmek için kullanılmaya başlanır. Ancak Tony, zekasını kullanarak kendisini esaretten kurtaracak bir zırh yapmayı başarır.

Teröristlerden kurtulup ülkesine döndüğünde, kendi geçmişiyle yüzleşmeye başlar ve Stark Industries'i yeni bir hedefe yönlendirmeyi kararlaştırır. Obadiah Stane'in şiddetli muhalefetine rağmen, günlerini ve gecelerini çalışarak geçirir ve insanüstü güçler ve fiziksel koruma sağlayacak gelişmiş bir zırh geliştirmeye odaklanır.

Güzel asistanı Pepper Potts ve arkadaşı yarbay Rhodey'in yardımıyla, dünya çapında sonuçlar yaratacak bir komployu ortaya çıkarmayı başarır. Tony Stark, yeni kırmızı ve altın rengi zırhına bürünerek Iron Man olarak adaleti sağlama ve dünyayı koruma sözü verir.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Iron Man

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?