Umudunu Kaybetme izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 89 Görüntülenme

Umudunu Kaybetme izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Will Smith, Thandiwe Newton, Jaden Smith
Chris Gardner (Will Smith), The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme filmi boyunca hayatını düzene sokmaya çalışan bir baba olarak karşımıza çıkar. Ailesini geçindirmek için büyük bir çaba sarf eden Chris, beş yaşındaki oğlu Christopher'ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesinin (Thandie Newton) maddi sıkıntılar yüzünden direncini kaybetmesiyle daha da zorlanmaktadır. Sonunda, dayanamayacağını anlayan anne, istemeye istemeye evi terk eder.

Artık tek başına kalan Chris, hiç pes etmeden daha iyi kazandıran bir iş bulmak için tüm satış becerilerini kullanmaya karar verir. Bir borsa şirketinde prestijli bir stajyerlik programına kabul edilir ve ücret almasa da gelecekte iş ve başarı elde edeceğini umarak bu fırsatı değerlendirir. Ancak parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve zor durumlara düşerler. Düşkünler evinde, otobüs durağında, tuvalette ve geceyi geçirmek için buldukları her yerde kalırlar.

Tüm sıkıntılara rağmen, Chris baba olarak görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine olan sevgi ve güvenini, karşılaştığı engelleri aşmak için kullanır. Bu süreçte, Chris ve oğlu arasındaki bağ daha da güçlenir ve umudun peşinden gitmek için birlikte mücadele ederler.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Pursuit of Happyness

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?