Tatil izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 63 Görüntülenme

Tatil izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law
Amanda Woods (Cameron Diaz), bir reklamcılık firmasının sahibi olan bir film fragmanları üreten bir firmada çalışmaktadır. Güney Kaliforniya'da yaşamaktadır. Diğer yandan, Londra'da yaşayan Iris Simpkins (Kate Winslet) ise popüler bir gazetenin evlendirme köşesine yazılar yazmaktadır ve İngiltere'nin kırsal kesiminde çok şirin bir kır evinde yaşamaktadır.

Iris ve Amanda, duygusal açıdan benzer bir durumda olmalarına rağmen birbirlerinden 6.000 mil uzakta yaşamaktadırlar. Noel'in hemen öncesinde, her ikisi de ilişkilerinden bir süreliğine ayrılmaya karar verirler. İkisi de nostaljik Noel şarkıları söylemek istemezler.

Amanda, Noel tatilinde şehirden uzaklaşmak istediği için bir internet sitesine girer ve karşılıklı ev değişimi konusunda uzmanlaşmış bir site aracılığıyla Iris'in İngiltere'deki kır evinde sorunlarının çözümünü bulur. Böylece Amanda ve Iris, karşılıklı olarak birbirlerinin evine taşınmak için anlaşırlar ve yazışmaları sonucunda bu planı gerçekleştirirler.

Iris, Los Angeles'a inen sıcak bir kış gününde Amanda'nın evine taşınır ve burada Hollywood'un Altın Çağı'nın ünlü senaryo yazarı Arthur ve Amanda'nın eski erkek arkadaşıyla çalışan film müziği bestecisi Miles ile tanışır.

Diğer yandan, Amanda da karlarla kaplı kır evine yerleşir ve uzun süredir özlemini çektiği yalnızlığın tadını çıkarmaya başlar. Ancak, Iris'in yakışıklı erkek kardeşi Graham'ın evlerine gelmesiyle her şey

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Holiday

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?