Not Defteri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 101 Görüntülenme

Not Defteri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams
1940'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki Seabrook sahil kasabasına genç bir kız gelir. Allie adında olan bu genç kız, ailesiyle huzurlu bir yaz tatili geçirmeyi umarak buraya gelir. Ancak hayatının aşkıyla karşılaşacağından habersizdir. Bir karnavalda tanıştığı Noah, Allie'ye karşı anında bir çekim hisseder ve onunla birleşmek için yaratıldığına inanır.

Allie, zengin bir aileden gelirken Noah ise değirmende çalışan bir işçidir. Bu farklı sosyal statüleri göz ardı ederek, ikisi de gelecekleri hakkında düşünmeden bir yaz aşkı yaşamaya başlarlar. Birbirlerine daha da bağlanırlar ve aşkları iyice büyür.

Ancak II. Dünya Savaşı'nın şiddetlendiği bir dönemde, hayat onları ayırır. Noah, Allie'yi hiç aklından çıkarmaz ve savaştan döner dönmez onu aramaya başlar. Ancak Allie, gönüllü olarak çalıştığı bir askeri hastanede tanıştığı Lon adındaki biriyle evlenmek üzeredir.

Bu not defterinden anlatılan hikaye, yıllar öncesinden kopmuş bir aşkın hikayesidir. Allie'nin geçmişiyle yüzleşmesi ve gerçek aşkını bulmak için içindeki duyguları keşfetmesi gerekmektedir. Acaba Allie, geçmişin izlerinden kurtulup gerçek aşkını bulabilecek midir?

Kralfilmizle.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Notebook

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?