Yetimhane izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 67 Görüntülenme

Yetimhane izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Belén Rueda, Fernando Cayo, Roger Príncep
Laura'nın en mutlu günleri, deniz kenarındaki bir yetimhanede geçti. Yetimhanenin çalışanları ve Laura'nın arkadaşları, her zaman ona sevgi ve ilgi gösterdi. 30 yıl sonra Laura, kocası Carlos ve 7 yaşındaki oğlu Simon ile bu yetimhaneye geri döndü. Laura'nın hayali, kapalı olan yetimhaneyi restore ederek engelli ve hastalar için bir yaşam alanı haline getirmekti. Bu yer, çocukların deniz kenarında temiz havada rahatça oynayabilecekleri bir yer olacaktı.

Yeni ev ve gizemli atmosfer, Simon'ın hayal gücünü harekete geçirdi. Küçük çocuk, hayali hikayeler canlandırmaya ve bazen masum olmayan oyunlar oynamaya başladı. Simon'ın görünmez arkadaşları her geçen gün arttı ve Simon onlarla vakit geçirmekten hoşlandı. Ancak Simon'ın rahatsız edici davranışları Laura'yı da etkiledi. Laura, çocuğun bu ilginç dünyasına giderek daha fazla dahil oldu ve uzun süredir unutulmuş olan rahatsız edici anılarla yüzleşmeye başladı.

Açılış yaklaştıkça aile içindeki gerilim arttı. Carlos, bu konuda şüpheciydi ve her şeyin Simon'ın dikkat çekmek için uydurduğunu düşünüyordu. Ancak Laura, bu eski evde gizlenen ürkütücü ve ortaya çıkmayı bekleyen bazı olayların olduğuna yavaş yavaş ikna olmaya başladı. Laura, ailesini bu durumdan kurtarabilmek için yetimhaneden ayrıldıktan sonra evde neler yaşandığını öğrenmek zorundaydı.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    El orfanato

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?