Tehlikeli Tür 2 (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.5 IMDB Puanı 80 Görüntülenme

Tehlikeli Tür 2 (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natasha Henstridge, Michael Madsen, Marg Helgenberger
Senatörün oğlu Patrick Ross, Mars'a ayak basan ilk insan olarak tarihe geçer ve büyük bir kahraman olarak karşılanır. Ancak hiç kimse, Ross'un tüm evrene ölümcül bir DNA taşıyıcısı olduğunu bilmez. Ross'un vücudu, daha önce dünyaya gelmiş bir uzaylı yaratığa ait DNA'larla doludur.

Kısa süre sonra Ross'un kişiliği ve karakteri değişmeye başlar. Masum kadınları baştan çıkarır ve onları hamile bırakır. Bu kadınlar, Ross ile birlikte geçirdikleri çılgın gecelerin ardından tuhaf bir şekilde değişime uğrarlar.

Mars yolculuğu sırasında aldığı virüs sayesinde uzaylı yaratıklar hızla çoğalmaya başlar ve Ross, bir halk kahramanıyken ölümcül bir canavar haline gelir. Yaratıkları yok etmekle görevlendirilen asker kökenli suikastçı Prens Lennox ve yarı insan yaratıklar yaratan Dr. Laura Baker, bu duruma son verebilecek tek kişilerdir. Dr. Baker, laboratuvar ortamında Eve adında bir yaratık yaratır. Eve, Sil adlı yaratıktan daha fazla insansı özelliklere sahip olmasına rağmen, insanlığın tek umudu olarak ortaya çıkar.

Bu film, gerilim dolu bir hikayeyi konu alır ve Mars yolculuğundan dönen bir kahramanın hayatının nasıl değiştiğini anlatır. İnsanoğlunun hayatta kalma şansı, Dr. Baker'ın yarattığı Eve adlı yaratığa bağlıdır.

Kralfilmizle kelimesi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Species II

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?