Kehanet izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 85 Görüntülenme

Kehanet izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne
Yeni bir ilköğretim okulu açılış töreninde, 1959 yılında, bir grup öğrenciden geleceği resmetmeleri istenir. Resimler zaman kapsülüne konularak 50 yıl boyunca saklanacaktır. Ancak, bir kız gizemli bir şekilde kağıda rakamlar yazar ve bunların görünmez insanlar tarafından fısıldandığını iddia eder.

Yarım asır sonra, yeni bir nesil öğrenci kapsülün içeriğini inceler ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler'ın eline geçer. Mesaj, geçmiş 50 yılda yaşanan büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını doğru bir şekilde tahmin ettiğini ortaya çıkarır. Bu keşif, astrofizik profesörü olan John Koestler'ın dikkatini çeker. John, belgenin içindeki sırları keşfettikçe, üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını fark eder.

John'ın uyarıları yetkililer tarafından dikkate alınmaz. Ancak, bilim adamının korkuları, Caleb'in bu gizemin bir parçası olduğunu fark etmesiyle daha da büyür. John, kehanetin yazarının kızı Diana Wayland ve torunu Abby Wayland'dan yardım ister ve nihai felaketi durdurmak için zamanla yarışır.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Knowing

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?