Dört bebekli gelin (1958) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 68 Görüntülenme

Dört bebekli gelin (1958) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jerry Lewis, Marilyn Maxwell, Connie Stevens
Clayton Poole, küçük bir kasabada televizyon tamirciliği yapan genç bir adamdır. Clayton, çocukluk aşkı olan ünlü film yıldızı Carla Naples'a (Marilyn Maxwell) karşı uzun zamandır bir sevgi beslemektedir. Ancak Carla'nın kardeşi Sandy (Connie Stevens) de Clayton'a karşı büyük bir ilgi duymakta ve onunla evlenme hayalleri kurmaktadır.

Bir gün Carla'nın Meksika seyahati sırasında evlendiği ve hamile olduğu ortaya çıkar. Ancak Carla, kısa süre sonra büyük bir filmde rol alacak ve bu evliliğin herkesten gizli tutulması gerektiğine karar verir. Bu nedenle çocuğunu doğurduktan sonra güvenebileceği tek kişi olan Clayton'a verme kararı alır. Çünkü Meksikalı kocası vefat etmiştir. Fakat doğan çocuk sayısı bir değil üçtür ve Clayton, verdiği sözü yerine getirmek zorundadır.

Clayton, Carla'nın çocuklarını büyütmek için büyük bir sorumluluk üstlenir ve onları sevgiyle kucaklar. Bu arada Clayton, hem Carla'nın kalbini kazanmak hem de Sandy'yle olan ilişkisini sürdürmek için mücadele eder. Ancak hayatlarındaki bu karmaşık durum, duygusal ve komik olaylara yol açar.

Clayton, sevdiklerini mutlu etmek için elinden geleni yapar ve kendini kanıtlamak için büyük bir çaba sarf eder. Sonunda, Clayton'ın sadakati ve sevgisi Carla ve Sandy için önemli bir dönüm noktası olur. Aşk, sadakat ve komedinin bir araya geldiği bu ilginç hikaye, izleyicileri güldürmek ve duyguland

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Rock-a-Bye Baby

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?