Kıyamet melekleri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.3 IMDB Puanı 88 Görüntülenme

Kıyamet melekleri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Paul Bettany, Dennis Quaid, Charles S. Dutton
Bob Hanson ve ortağı Percy, kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdeki yol üstü lokantasının sahibidir. Bir gün, restoranda çalışan garson Charlie, Sandra ve Howard adlı zengin bir çift ile genç kızları Audrey'ye kahvaltı servisi yapmaktadır. Ancak, televizyon yayını ve telefon hatları kesilince, grup dış dünya ile iletişimlerini kaybeder. Yaşlı bir kadın lokantaya gelir ve Charlie'den biftek sipariş eder. Ancak, yemeği geldiğinde kadın tuhaf davranmaya başlar ve Howard'ı saldırır. Grup, tıbbi yardım getirmeye çalışsa da bir bulut yüzünden engellenir ve lokantaya geri döner.

Geri döndüklerinde, grup korkunç gerçekle yüzleşir. Bir yabancı, çalıntı silahlarla birlikte gelir ve Charlie'ye doğmamış bebeğinin insanlığın umudu olduğunu söyler. Dünya, uçan böceklerle kaplı bir kabusa dönüşmek üzeredir ve lokantaya saldıran çılgın katillerin yanı sıra savaşçı meleklerden oluşan bir ordu da onları takip etmektedir.

Film, insanlığın hayatta kalan az sayıdaki insanının mücadelesini anlatır. Kıyamet Günü'nün korkunç tablosu yavaş yavaş şekillenirken, grup hayatta kalmak ve insanlığı korumak için mücadele etmek zorundadır.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Legion

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?