Unknown izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 51 Görüntülenme

Unknown izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jim Caviezel, Greg Kinnear, Bridget Moynahan
The Usual Suspects, Memento, Reservoir Dogs gibi filmleri beğendiyseniz, Unknown'u da seveceksiniz. Unknown, konusuyla Tarantino'nun ilk filmi 'Reservoir Dogs'u anımsatan bir yapısı olan, son zamanların başarılı genç oyuncularını bir araya getiren bir filmidir. Jim Caviezel, 'The Passion of the Christ' filmindeki İsa rolüyle çıkış yakalamıştır. Greg Kinnear, 'As Good As It Gets' filmiyle Oscar kazanmış bir oyuncudur. Jeremy Sisto, 'Law and Order', 'Numbers' gibi dizilerde ve 'Wrong Turn' gibi filmlerde de başarılı performanslar sergilemiştir. Loe Pantoliano ise 'The Sopranos' ile ün kazanmıştır ve Bridget Moynahan, 'I. Robot' filminde Will Smith'e eşlik etmiştir.

Filmde, beş yetişkin erkek bir depoda uyanır. Aralarında yaralı olanlar ve sandalyeye bağlı olanlar vardır. Hiçbiri, nasıl oraya geldiklerini, neden orada olduklarını veya kim olduklarını hatırlamamaktadır. Sadece kesin olan şey, bazılarının "iyi adam" bazılarının ise "kötü adam" olduğudur. Bu gizemli durumu çözmeye çalışırken, gerilim dolu anlar yaşarlar.

Lütfen, özgün bir şekilde ve paragraflara bölmeden bu film özetini yeniden yapılandırır mısınız? Ayrıca özetin sonuna "kralfilmizle" kelimesini eklemenizi rica ediyorum.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Unknown

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?