Haydutlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 80 Görüntülenme

Haydutlar izle

Oyuncular:

Penélope Cruz, Salma Hayek, Steve Zahn
1880 yılında, Kanunsuz Vahşi Batı'nın Meksika'ya doğru yayıldığı bir dönemde, Sara ve Maria adında farklı dünyalara ait iki kadın bulunmaktadır. Sara, zengin bir bankerin kızı iken, Maria ise fakir bir çiftçi ailesinin kızıdır. Bir gün, kendini New York Bankası'nın temsilcisi olarak tanıtan gizemli bir adam olan Tyler Jackson, trajik bir olay sonucunda bu iki kadının hayatlarının kesişmesine sebep olur. Tyler Jackson, Amerikan Demiryolları adına kanunsuz yöntemlerle Meksika'daki birçok araziyi ele geçirmeye çalışarak, Sara ve Maria'nın ailelerini mahvetmiştir.

Sara ve Maria, babalarının intikamını almak ve zavallı çiftçilere yardım etmek için harekete geçerler. Bölgedeki tüm bankalara savaş açarak, hepsini soyarlar. Bu iki güzel kadının adları artık Sara ve Maria değildir, çünkü Meksika'da herkes onları "Bandidas" (Haydutlar) olarak tanır.

Kararlı ve cesur iki kadın kadar korkutucu bir şey yoktur. Özellikle de bu kadınlar güzelse, Luc Besson'un yapımcılığında, başroldeki güzel oyuncularıyla birlikte müthiş bir macera ve komedi fırtınası yaşanır.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bandidas

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?