Acemi prenses 2: Kraliyet nişanı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 117 Görüntülenme

Acemi prenses 2: Kraliyet nişanı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Anne Hathaway, Callum Blue, Julie Andrews
San Fransisco'da başına buyruk bir kız olan Mia, adını hiç duymadığı bir ülkenin prensesi olduğunu öğrendikten beş yıl sonra, alımlı bir genç kız olarak yetişmiş ve koruyucu meleği olan büyükannesiyle birlikte Genovia sarayında mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak tehlike çanları yeniden çalmaktadır.

Mia'nın acilen tahta geçmesi gerekmektedir çünkü tacı ele geçirmek isteyen başka kişiler de vardır. Üstelik, işi hiç de kolay değildir çünkü Genovia kanunları, taç giymeden önce evlenmesini mecbur tutmaktadır. Mia, bu zorlu görevle başa çıkmak için çabalarken, içinde bulunduğu durumu çözmek için akıllıca planlar yapmak zorunda kalır.

Mia'nın cesaret ve akıllılıkla dolu macerası, izleyicileri heyecanla bekleyen bir gerilimle devam eder. Krallığın kaderi Mia'nın ellerindedir ve onun, tacı ele geçirmek isteyen kötü niyetli kişilerle mücadele etmesi gerekmektedir.

Bu muhteşem film, sizi sürükleyici bir hikayeye ve etkileyici bir dünyaya götürecek. Mia'nın ne kadar güçlü ve cesur olduğunu göreceksiniz. Kralfilmizle.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Princess Diaries 2: Royal Engagement

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?