Sınır(da) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 87 Görüntülenme

Sınır(da) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Karina Testa, Aurélien Wiik, Patrick Ligardes
Fransız başkanlık seçimlerinde muhafazakar ve aşırı sağcı adaylar arasında gerilim yükseliyor. Yöre halkı da bu durumdan etkilenerek hareketlenmeye başlıyor. Varoşlarda çıkan ayaklanmalar ve alevlerin yükseldiği her köşe, durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Bu kaos ortamından faydalanmak isteyen küçük bir hırsız çetesi, büyük bir soygun planı yapmaktadır. Eğer başarılı olurlarsa, ülke dışına kaçacaklar ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu kurtarabilmek için gereken parayı elde edeceklerdir.

Ancak soygun sırasında işler ters gider ve grup bölünür. Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksembourg sınırı yakınında terk edilmiş bir pansiyona sığınır. Ancak bilmedikleri bir şey vardır, pansiyon sahipleri eski bir Nazi'dir ve yeni dünya düzenini kurmak için faşist fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak beyaz ırkçılar, dışarıda bu hayallerini uygulama şansı bulamadıkları için kendi pansiyonlarında sapıklık ve yozlaşma dolu bir atmosfer yaratırlar.

Genç kahramanlarımızın artık zorlu ve acı dolu bir sürece girmişlerdir. Pansiyonun karanlık ve ürkütücü odalarında her türlü aşağılamaya ve işkenceye maruz kalırken, gerçek anlamda evrensel özgürlüğü öğrenmeye başlayacaklardır.

Kralfilmizle.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Frontière(s)

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?