Peter Pan (1953) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 113 Görüntülenme

Peter Pan (1953) izle

Oyuncular:

Bobby Driscoll, Kathryn Beaumont, Hans Conried
Disney'in Muhteşem Klasiği Peter Pan ile kalbinizde sonsuza kadar yaşayacak bir maceraya hazır olun! İnanmanın gücüyle her şeyi başarabileceğimizi öğreten Peter Pan, rüyalarınızın sizi uçurmasına izin veriyor. Büyülü bir dünyada geçen inanılmaz bir maceraya hazır mısınız?

Wendy ve erkek kardeşleri için hayatları hiç beklemedikleri bir şekilde değişir. Masalların en sevilen kahramanı Peter Pan, evlerine gelir ve onları Varolmayan Ülke'nin büyülü topraklarına götürür. Peter Pan'in en yakın arkadaşı Tinker Bell ile birlikte, Wendy ve kardeşleri adayı keşfeder ve Peter'in gizli saklanma yerini bulurlar.

Ancak gerçek sürpriz, Wendy ve kardeşlerinin şöhreti olmayan Kaptan Hook ve korsanlarıyla tanışmalarıdır. Bu beklenmedik buluşma, maceranın doruk noktası olacaktır. Peter Pan ve arkadaşları, Kaptan Hook'un kötü planlarına karşı savaşmak zorunda kalırken, dostlukları ve cesaretleri test edilecektir.

Peter Pan ile evlerinize gelecek bu muhteşem filmde, unutulmaz karakterler, peri tozu ve etkileyici müzikler sizi büyülü bir dünyaya taşıyacak. Rüyalarınızın gerçekleştiği bir maceraya hazır olun. Kralfilmizle kelimesiyle birlikte keyfini çıkarın!

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Peter Pan

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?