Paramparça Aşklar Köpekler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 75 Görüntülenme

Paramparça Aşklar Köpekler izle

Oyuncular:

Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo
Genç bir delikanlı olan Octavio, kardeşinin karısı Susana ile kaçma kararı alır. Bu kaçışta, köpeği Cofi zalim bir aracı tarafından kullanılan parayı elde etmelerinde yardımcı olur. Yasak aşkın karmaşıklığı, geri dönüşü olmayan bir yola dönüşür.

Bu sırada 42 yaşındaki Daniel, güzel model Valeria ile yeni bir hayat kurmak için karısını ve kızlarını terk eder. Ancak kutladıkları gün, Valeria trajik bir kaza geçirir. Bir insan her şeye sahip olduğunu düşündüğü anda, hayatı aniden değişirse ne yapar?

Daniel ve Valeria'nın köpeği Richi, oturdukları dairenin ahşap zemininde kaybolur. Bu olay, onların kötü kaderlerinin başlangıcı olur. Richi'nin kaybolması karşısında takındıkları tutum, zorluklarla ve umutsuzlukla cesurca başa çıkan aşk hikayelerinin mükemmel bir örneğidir.

Sonunda, El Chivo ("keçi") kaza yerine gelir. Yıllarca hapis yatmış, hayatta derin bir hüsrana uğramış, eski bir komünist gerilla olan bir kiralık katildir. Ölmek üzere olan Octavio'nun köpeği Cofi'yi bulur ve iyileştirir. Bu karşılaşma, onun kendi geçmişiyle ve acı dolu yaşamıyla başa çıkmasına yardımcı olur.

Kralfilmizle

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Amores perros

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?