Canavarlar Yaratıklara Karşı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 93 Görüntülenme

Canavarlar Yaratıklara Karşı izle

Oyuncular:

Reese Witherspoon, Rainn Wilson, Stephen Colbert
Susan Murphy, Kaliforniya'da yaşayan genç bir kadındır. Nikah gününde uzaydan gelen bir meteor ona çarpar ve boyu gizemli bir şekilde uzamaya başlar. Sonunda 16 metre boyuna ulaşır. Askeri yetkililer Susan'ı devlete ait bir tesise götürür ve ismi Ginormica olarak değiştirilerek bir grup canavarla birlikte hapse atılır. Bu canavar grubunun üyeleri Dr. Cockroach, The Missing Link, B.O.B. ve Insectosaurus'tur.

Ancak uzaydan gelen gizemli bir robot dünyaya iner ve fırtınalar başlar. Bu durumda Canavarlar grubunun hapishane günleri kısa sürer. ABD Başkanı, grubun uzaylı robota karşı mücadele etmesi ve dünyayı kurtarması için onları görevlendirir.

Uzaylıların lideri Gallaxhar, tamamen kendi klonlarından oluşan yeni bir dünya yaratmak istemektedir. General W.R. Monger, uzaylı işgaline karşı mücadele edenlerin başında gelmektedir. Monger, eski bir asker olup kendi canavar koleksiyonunu kullanma fırsatını bulmuştur. Susan'ın nişanlısı Derek Dietl ise sadece kendini düşünen biridir ve televizyon kanallarında daha iyi bir pozisyon aramaktadır.

Film, Canavarlar grubunun uzaylılara karşı mücadelesini ve dünyayı kurtarma çabalarını konu almaktadır.

Kralfilmizle.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Monsters vs. Aliens

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?